Direct la conținutul principal

Cum pot întrerupe sau șterge anunțul meu?

Schimbați starea anunțului dvs. din secțiunea „Anunțurile mele”

Scris de Nansi

Pentru a întrerupe listarea, trebuie să accesați profilul dvs., Listările mele și apoi, după ce ați selectat listarea pe care doriți să o păstrați, faceți clic pe comutatorul de sub Stare, care o va întrerupe direct.
​
Starea se va schimba în „întreruptă” și poate fi reactivată în același mod.
​
Această funcție are scopul de a preveni o potențială vânzare a biletelor înainte ca toate detaliile să fie verificate și editate din nou, cum ar fi prețul, cantitatea de bilete și opțiunile de livrare.
​
Dacă doriți să ștergeți listarea, va trebui mai întâi să o extindeți făcând clic pe săgeata din extrema dreaptă, care va deschide o fereastră nouă.
​
Faceți clic pe „Șterge listarea”, care o va șterge definitiv și nu va mai putea fi reactivată.
​
Acest lucru va funcționa numai înainte de a avea loc o vânzare! Dacă observați ceva neobișnuit în Listarea dvs. după o vânzare, contactați-ne imediat.

Ați primit răspuns la întrebare?